Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Discover More 2016
#1
For tredje gang kommer Harley Davidson med Discover More prosjektet. Denne gang ser det ut til at det for nordmenns skyld blir discover just the same, eller skal en være frekk nok til å si Discover less.

I fjord fikk den heldige vinneren en motorsykkel og lommepenger for å reise rundt i Europa i 2 måneder, sykkelen fikk han til odel å eie. Dette året er nok budsjettet litt strammere, en får låne 2 Touring sykler fra Harley-Davisdson i opptil 2 uker, og får selv bestemme hvor i verden en ønsker å kjøre, samt en får €5000 i lommepenger (glemte å si at en får låne ett digitalt kamera for å ta bilder mens en er på tur).

For de som ønsker å delta (ser ikke ut til at dette gjelder i Norge), er påmeldingen enkel, en prøvekjører en touring modell hos en autorisert HD forhandler, og kan da ende opp som heldig vinner av denne premien.

En undersøkelse (pust dypt, ja det er faktisk forsket på dette.......) viser at en kan bli lykkeligere av å prøve en touring modell fra Harley-Davidson. Det viser seg i testen at følgere av HD sine sosiale medier er mer vennlige og glade en følgere av konkurrerende merker Cool
Vennlighet øker sjansen for at en blir lykkelig!!! Så budskapet er enkelt, kjør Harley-Davidson for ett lykkeligere liv! Wink

Så hvis en ønsker å delta i denne konkurransen, ta turen til kontinentet og prøv en HD touring i tidsrommet mellom 15 mars til 30 april.
Bildet viser hvilke land som en eventuelt kan reise til for å prøvekjøre.

   
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#2
Da får jaggu Nordmenn også muligheten til å delta i Discover More fra Harley-Davidson

Pressemelding fra Harley Davidson

"TO GRISEHELDIGE VINNERE FÅR MULIGHETEN TIL Å LEGGE UT PÅ SITT LIVS MOTORSYKKELTUR – HVOR SOM HELST I VERDEN.

Oslo, 26.05.16

HARLEY-DAVIDSON ETTERLYSER motorsykkel-kompiser, klare til å ta hver sin touring-modell på sitt livs drømmetur hvor som helst i verden. Og hvis ikke dette var nok, vil vinnerene også få 50 000,- kroner i lommepenger, og alt de trenger for turen. Alt i alt, oppskriften til et minne for livet.

For godt til å være sant? Vel, alt starter med en enkel prøvekjøring. For å delta i Harley-Davidsons 2016 Discover More happening, må motorsyklistene prøvekjøre en touring-modell hos sin lokale Harley-Davidson forhandler. En kjapp tur i nærområdet kan ende opp med to drømmeuker i Spania, USA, Argentina eller bortimot overalt.

“Fjorårets Discover More vinner, Luis Castilla, har inspirert svært mange til å komme seg ut på landeveien og oppleve den magiske følelsen en langtur på en Harley kan gi,” forteller EMEA Marketing Director for Harley-Davidson, Mike Johnstone. “Discover More er ment å gi ihuga motorsykkel-entusiaster muligheten til å kjøre en Harley på noen av verdens beste veistrekninger. I år ønsker vi at vinnerne skal gjennomføre turen på sine egne premisser, og vi gleder oss til å se hvilken rute hvert av vinnerteamene velger.”

Kom i gang med Discover More
Det eneste folk trenger å gjøre for vinne drømmeturen – hvor som helst i verden – er å prøvekjøre en touringmodell hos en autorisert Harley-Davidson forhander. Vinneren og kompisen vinneren ønsker å ta med seg, får låne to touring-modeller i to uker, 50 000,- kroner i lommepenger, alt de vil trenge for turen og en hel haug med andre goodies. Konkurransen vil være åpen mellom 27 mai og 31 juli.

Vinneren av Discover More i 2015, Luis Castilla, ble trukket ut blant mer enn 10 000 søkere fra 27 land. Vi fulgte han gjennom en to måneders oppdagelsesferd gjennom Europa på en Harley-Davidson Street Glide Special. Luis brukte ikke én eneste krone av sine egne penger på turen – alt var dekket. I løpet av turen opplevde han noen av de mest spektakulære veiene i Europa, og fikk med seg enorme mengder spennende kulturer, lukter, smaker, syn og lyder underveis. Luis sitt høydepunkt var definitivt hans to uker i Norge, som han selv sier i YouTube-filmen hans fra Norge. Se hele reisen hans på blog.greatestrides.eu.

For mer informasjon for hvordan man deltar i «Discover More»-konkurransen for 2016, se h-d.com/discovermore"
Bagger, the real custom Harley touring
Svar


Tråder som kanskje er relaterte til denne...
Tråd Forfatter Svar: Visninger: Siste innlegg
  Harley Davidson storsatsing av Evenementer i 2016 Bagger 0 1,557 06-12-2015, 16:43
Siste innlegg: Bagger
  Harley Davidson 2016 modeller Bagger 2 2,708 21-09-2015, 20:24
Siste innlegg: CokaTommy
  Årsavgift 2016 regnes utfra vekt Bagger 3 7,726 02-04-2015, 9:39
Siste innlegg: Jan-IvarBruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)