Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hvordan bli en MC medlem
#1
Det er flere som ønsker å bli medlem i en MC klubb, men ofte vet en ikke hvordan en skal gå frem.
Har derfor laget en oppskrift en bør fylle slik at en lettere kan bli medlem i ønsket klubb.

Det er visse ting en bør vite, og også bør kunne for å bli medlem i en MC klubb.

Det første en må ha, er jo en skinnvest. Denne vesten skal være svart. Det er noen MC medlemmer som har vest i andre farger, men for at du ikke skal benytte deg av din mulige favoritt farge, og hende opp i «en annen slags klubb», holder vi oss til svart.

Når du skal kjøpe denne vesten er det viktig at den passer godt. Fremgangsmåten er slik: Prøv vesten i kun t-shirt. Når du finner en som sitter godt stramt, kun iført t-shirt, har du funnet rett størrelse. Nå tar du på deg en genser, og skinnjakke, trer deretter vesten over.

I starten vil du føle at den er veldig liten, dette er noe som vennes.
Når du nå går med denne vesten, vil du ha en annen gange en før, siden vesten er litt vel stram. Denne nye gangen er det vi er ute etter, og som alle MC folk setter pris på.

Som du sikkert har sett på MC medlemmer, har de patch på sin vest. Dette er altså neste steg.
Her er Internett en grei plass til å lete etter patch. Et godt tips her er å kjøpe mange forskjellige, og helst så mange som du har plass til på vesten. Det kan også være smart å kjøpe endel pins, som du kan feste på hele fremsiden av vesten.

Siden det ikke er «jente forening» en vil bli medlem i, er det ønskelig at du velger «skumle» patcher.


.jpg   vest-back.jpg (Størrelse: 53.1 KB / Nedlastinger: 84)
.jpg   vest2.jpg (Størrelse: 69.97 KB / Nedlastinger: 84)

Motorsykkelen

Her gjelder det å få tak i support klistermerker. På nettet er de relativt enkle å finne. Kjøp en eller to klistermerker av hver klubb du kunne tenkt deg å blitt medlem av, og klistre de alle sammen på motorsykkelen.
Du lurer sikkert på hvorfor en skal klistre på alle sammen, grunnen er at du skal vise MC medlemmer at du er en åpen person.

Tattoo

Selvfølgelig må en ha flere tattooeringer, men ikke forhast deg her. Det kan hende at du senere vil ha klubbens logo tattooert på armen, så her gjelder det å bruke hodet.
Siden tattoo er viktig, men ønsket om ledig plass er tilstede, velger vi tattoo klister metoden. Vi kjøper slike tattooeringer som en kan klistre på armene. På denne måten har vi løst begge problemene, vi har tattooeringer, og vi har eventuelt plass til klubbens logo når den tid kommer.

Banning

Det sier seg selv at en må være litt mer romslig i tale bruket som MC medlem. Derfor er det viktig at en øver seg til en «naturlig bruk» av banning.

Øvelsen gjør en på følgende måte:

En henter en hammer i garasjen, legger hånden på kjøkkenbenken, og gir en godt slag på tommelen. Dette vil gjør #»#¤# vondt, men som kommende MC medlem skal en også kunne tåle litt.
Antagelig kom det nå flere banneord, men slapp av, vi gjør det en gang til.
Denne gangen håper jeg at du hadde mer troverdighet i banningen, for å være sikker på at en kan dette, fortsetter en å slå på samme tommel, helt frem til en banner bare en ser hammeren.

Da er tiden kommet til å øve med banningen i praksis.

En øver seg først i kjente omgivelser. Som kommende MC medlem er det også viktig at du viser personene rundt deg hvem som er mannen. Skulle kona be deg om hjelp til ett eller annet, er det viktig at du med bruk av banning forklarer henne at slike ting ikke lenger passer en person som deg.

Da er tiden inne til at en reiser til svigermor med alle patchene og vesten. Det er nå viktig at du forklarer med bruk av så mange banneord du kan, hvor alle patchene skal sys på, og hvor raskt hun må gjør dette.

Nå når du har fått vesten tilbake med alle patchene sydd på, er tiden inne til å ta på seg vesten i dagliglivet. Måten du nå går på, med denne «trange» vesten, og måten du «romslig» snakker, vil gjøre det mye lettere for deg å lykkes i søket om å bli MC medlem.

Om du nå henter barn i barnehagen, er på foreldremøter, handler på butikken, eller hva det nå en måtte være, skal du ha på deg vesten. Du lurer sikkert på hvorfor dette er så viktig, grunnen er for at du skal vise alle (også MC klubber) at du er trofast til vesten din.

Selvfølgelig er det viktig at du av og til kjører på motorsykkelen din. Prøv å treff andre mc folk når du er ute. Her er det spesielt viktig at du oppsøker MC medlemmer.
Når en treffer MC medlemmer er det viktig at en viser de respekt. Dette gjør en på følgende måte.
En går rett bort til de, og starter å snakke. Siden de ikke skal måtte vente på at du viser dem respekt, kan det være lurt å avbryte eventuelle samtaler de er i.

For å vise denne MC medlemmet at du er interessert i å bli MC medlem, viser du nå tegnet.
Dette gjør du på følgende måte: Med begge beina samlet, legger du yttersiden av handen din mot pannen, mens du roper høyt «MC forever, forever MC»

Deretter går du bort til han, og bøyer deg slik at en «liksom» gir hverandre en klem. Det er selvsagt viktig at en ikke gir en klem. Når du er i denne stillingen, tar du med den andre hånden, og klapper han hardt på vesten han har. Dette er tegn på at du verdsetter hans klubb.

Nå er det jo selvfølgelig veldig viktig at du banner så mye du kan, men det må være en troverdig banning. Når en snakker for første gang med en MC medlem, er det viktig at han forstår hvor tøff du er. Det er jo ingen klubber som er ute etter noen pyser. Derfor er det smart at du forteller om alle slåsskampene du har vært borti, her kan det være smartere å fortelle at du har vunnet alle, enn det det er å være ærlig.

I flere klubber er det slik at en starter som hangaroud, før en deretter blir prospect. Etter at en har vært prospect, blir en først fullverdig medlem.

Det er nå det er smart å fortelle at du har sett nesten alle episodene av Sons of Anarchy, og at du derfor kjenner til MC verden så godt, at du ikke trenger å være hverken hangaround eller prospect.
Det kan derfor være smart at en tydelig gir beskjed om at en ikke gidder å kaste bort så mye tid, og at en derfor forlanger at en blir medlem direkte. Dette gjør en for å unngå missforståelser fra begge sider.

Skulle det vise seg at en ikke kunne eller ville bli medlem hos den første klubben er snakket med, gir en ikke opp. Det er flere klubber der ute, og det nå en må vise at en er villig til å gjøre alt for å bli medlem.

Dette gjør en da på følgende måte:

En oppsøker flere klubber, reiser til forskjellige klubbhus, og benytter seg av metoden som forklart ovenfor. Det en må huske på, er at en ikke venter med «MC hilsen» til en snakker med medlemmene når en oppsøker de. Dette gjør en direkte i døråpningen til MC lokalet. Altså: Still deg i døren, legg yttersiden av handen mot pannen, og rop høyt «MC forever, forever MC». Husk på i denne sammenheng at en må rope høyere dess større lokal.

Deretter bretter du opp armene, for på den måten å kunne vise alle tattooeringene, mens du går inn i lokalet med gangen du tidligere øvde på.

Nå når du endelig er inne i ett MC lokal, forklarer du med bruk av alle banneordene du kan, om de andre klubbene du har vært hos.
Som du sikkert forstår, er det nå viktig at du ikke snakker positivt, men mer negativt om de andre klubbene. Du vil jo tross alt vise ovenfor dem, at du vil være trofast og kun positiv til deres klubb.

Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til i jakten på ett MC klubb medlemskap.
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#2
Fornøyelig skrevet :-D. Alternativt kan en jo stresse ned og lage sin egen klubb.
Svar
#3
He he he dette er oppskriften en bør følge he-he garantert suksess he-he
Svar
#4
Gode råd, er nå på kjøkkenet med en hammer................................Argh
Svar
#5
(03-11-2012, 22:11)HD1340 Skreiv: Gode råd, er nå på kjøkkenet med en hammer................................Argh

Hi-Hi
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#6
HAHAHA! artig den der ja. men vet ikke om det funker helt gitt.

Det var ihvertfall ikke oppskriften jeg brukte. men det finne sfolk der ute som er på det nivået helt klart.
Svar


Tråder som kanskje er relaterte til denne...
Tråd Forfatter Svar: Visninger: Siste innlegg
  Kan noen svare på hvordan patches fungerer? Knucklehead 3 7,481 04-01-2018, 19:45
Siste innlegg: Jan-Ivar
  Hvordan man ikke skal kjøre sykkel tutte 4 7,389 20-10-2013, 17:18
Siste innlegg: Bagger
  Hvordan teste en hjelm? Bagger 0 1,528 15-04-2013, 16:20
Siste innlegg: BaggerBruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)