Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MC Colors tilsalgs via kinesisk side
#1
   

Lurer du på om kineserne kopierer alt, er svaret JA!. En kan nå få kjøpt colors fra de fleste kjente MC clubbene for en meget rimelig sum på aliexpress, og med gratis porto til Norge.

For et lite tillegg kan en få tilpasset stedsnavn til eget ønske, og skulle klubben en selv kunne ønske å gå rundt med sine colors ikke være der, lager de for under 50 dollar en egen til deg.

Alle vett at en ikke blir medlem av en MC clubb over natten, ei heller at noen clubber ikke er beskyttende for sine colors. 
En kan kalle det respektløs å lage slike kopier, men å kunne få kineserne til å slutte å produsere disse, er vel nesten umulig.

Til de som vurderer å kjøpe eller har kjøpt (ser at de har allerede sendt kopi av HA sine colors til en i Norge) velger jeg å legge inn en liten ironisk kommentar:
For all del er dette en rimelig løsning for å kunne gå rundt med colors, du vil nok også oppleve at folk gir deg den så etterlengtede respekten du søker.
Du vil utvilsomt komme i kontakt med personer du ellers aldri hadde kommet i kontakt med, og på en måte er det sikkert også godt for helsa!!!
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#2
Colors are earned not bought!

Å gå rundt med Colors man ikke har fortjent og kjøpt på en slik side vil garantert gi deg opmerksomhet du så absolutt ikke vil ha.
For å si det rett ut kan det være helseskadelig på lik linje med å røyke.

Alle klubber har kontroll på hvor mange medlemmer de har og hvem som er medlem.
A modest begining starts With a singel blow of a horn.
Hated by many and loved by few!
Svar


Tråder som kanskje er relaterte til denne...
Tråd Forfatter Svar: Visninger: Siste innlegg
  Ny side sammenlikner V-twin priser Bagger 1 2,017 14-03-2013, 20:38
Siste innlegg: HD1340
  Saxon Motorcycle tilsalgs Bagger 0 2,367 02-06-2012, 9:40
Siste innlegg: BaggerBruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)