Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EBR selges IGJEN
#1
   

På nytt legges EBR ut for salg.

Bruce Belfer som vant sist auksjon trekker seg fra kjøpet, og EBR vil dermed på nytt legges ut for auksjon.
Belfer legger skylden på Hero MotoComp for at kjøpet ikke har gått gjennom. Hero MotoComp kjøpte "consulting" og materialer for 2.8 millioner dollar, mens Befler kjøpte (resten) EBR for 2.25 millioner dollar.

Hero hadde en annen tidsfrist på å kreve/klage på inventaret en hva Belfer hadde, noe som betydde at banken ikke kunne støtte kjøpet siden verdi på inventaret ikke kunne fastsettes før Hero hadde tatt ut sitt, noe som ville skje etter fastsatt dato Belfer måtte fullføre kjøpet.

Den 10 desember selges dermed EBR på nytt. Prisen vil antagelig være enda lavere, og selv om Belfer fortsatt ønsker å kjøpe EBR også ved neste auksjon, er muligheten større denne gang for at noen andre har fått interessen av EBR etter at Hero ikke lenger kan blande seg inn.

Erik Buell selv virker positiv, og henviser til en mulig annen kjøper som tross alt hadde gitt stor trygghet for EBR.
Buell tviler ikke på at EBR vil få en restart, men suksess ligger ikke kun ved produktets kvalitet, men også ved trygghet for at bedriften vil fortsatt produsere om x antall år.

Stengingen av EBR kom også som ett sjokk for alle, også for forhandlere, etter at Belfer kjøpte EBR har det vært litt men lite informasjon, og nå når EBR på nytt vil bli auksjonert, styrker dette ikke akkurat trygghetsfølelsen blant forhandlere og kjøpere.

Befler sier han skal gjøre alt han kan for å vinne auksjonen, andre vil nå få muligheten på nytt, som nevnt med en større trygghet, siden Hero sin frist med å kreve deler av bedriften nå er utløpt.

Buell sier selv at han fortsatt ser mulighet for at han selv vil være en del av EBR, men alt avhenger av hvem neste eier av bedriften blir.

Følg med på neste episode av ...................he he he Hi-Hi
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#2
Auksjonen er over,,,, noen har altså kjøpt EBR,,,,, men hvem?

I følge retten, skal dette bli offentlig på mandag, MEN en ting er sikkert, DET BLE IKKE BRUCE BELFER, i følge hans oppdatering på facebook.... SÅ med andre ord, det er en ny eier av EBR..... Vil selvsagt bli oppdatert
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#3
I denne episoden av EBR selges:

I dag, 14 desember skulle nye eier bli kjent, grunnen til at de ikke kunne gjøre det rett etter auksjonen, er at en dommer måtte godkjenne salget.
Og bedriften som vant bud runden, er en bedrift som splitter ned alt de kan for å selge bedrifter i deler. Tenk her på utstyr selges hver for seg, tegninger hver for seg, patenter hver for seg osv.
Dette ville altså bety slutten for EBR.

MEN dommeren godtok ikke dette, og legger på nytt ut EBR for salg, da 14 Januar 2016.

I neste episode håper jeg vi endelig kan få trygghet på hvis og hvem som overtar EBR.
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#4
En liste over hvem som var villige til å kjøpe EBR er opplyst fra retten. En finner her navn som kan gi EBR en ny fremtid, men samtidig får jeg en følelse av at noen kun er ute etter teknologi.

Bruce (som "kjøpe" EBR under første auksjon.
S&S Cycle. En bedrift som enten kun er ute etter teknologi for å kunne bruke til ettermaked til feks HD, eller som faktisk ønsker å satse på sport...Veldig usikkert, men desdog en interessant budgiver.

Zero Motorcycles, USA største produsent av elektriske motorsykler. Selv om Polaris etter oppkjøp av Brammo også ønsker å satse på elektriske motorsykler, og med HD sine eventuelle planer, er Zero fortsatt flere mil lengre foran. Her må en også tenke på at EBR hadde samarbeid med nettopp Zero, hvor Zero kunne "leke" seg med EBR sin "elektriske test versjon". Spørsmålet er både om Zero ønsker å satse på sports sykler med brensel motor, eller om de kun er ute etter EBR sin versjon av elektrisk drevet sykkel, pluss andre tekniske utvinninger.

US Heritage Powersports (Demetri). Her tror jeg nok tanken er å få fortsette produksjon av EBR motorsykler.

GP Holdings USA. Denne virker mer usikker på hva intensjonen er, skulle ikke komme som en overraskelse om de kun er ute etter teknologi.

Retten skulle holde auksjonen 14. Jan, men har flyttet auksjonen til den 13. Jan, altså idag.

Nye budgivere kan selvsagt dukke opp.

Men en saga er vel dette blitt
Bagger, the real custom Harley touring
Svar


Tråder som kanskje er relaterte til denne...
Tråd Forfatter Svar: Visninger: Siste innlegg
  Salgstallene fra Harley-Davidson synker igjen Bagger 0 471 22-10-2017, 18:02
Siste innlegg: Bagger
  Motorsykkel til over 5 millioner selges Bagger 1 1,734 18-09-2013, 22:25
Siste innlegg: Jan-Ivar
  Wayne Rooney Bike Selges Bagger 2 1,594 26-06-2012, 21:43
Siste innlegg: HD1340Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)