Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HD4UM bytter webhotell
#1
Har hatt litt for mye problemer med webhotellet vi bruker idag, og fikk en regning på 7x summen jeg betalte for de 2 siste årene, noe som betydde at jeg raskt fant meg en annen webhotell (kunne ved kontakt plutselig få redusert prisen med 75%,,,,,,men slik oppførsel passer meg lite, så en ny er funnet).

Håper overføringen går knirkefritt, men skulle siden ligge nede, vet dere grunnen,,,,den flyttes og kommer tilbake på en annen server.
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#2
Ser ut til at forumet snarlig er klar til overflytting. Selvsagt var det også en update for forum systemet, slik at jeg nå får en ny jobb,,,, oversette de plassene jeg finner med engelsk beskrivelse. Search står det jo nå i søke boksen, men ha tålmodighet, det ordner seg nok Smile
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#3
Det regner jeg med burde gå greit.
Svar
#4
Siden er nå flyttet, men helt knirkefritt gikk det ikke. "Måtte" flytte domein navnet også, siden tidligere navneserver ikke godtok egendefinert DNS, men kun brukte nameserver.
Ja, og da ble jeg av en eller annen merkelig grunn føyd inn på svartelisten til den nye serveren, noe som gjorde at jeg ikke kunne komme på hd4um for å gi svar/legge til innlegg osv. Dette er imidlertid løst, og alt skal nå i teorien bli bedre.
Skal se om jeg legger til et SSL sertivikat altså at vi bruker https (slik som banker osv) og ikke http som vi gjør idag. Men dette skal i utgangspunktet ikke påvirke brukere på noen måte, siden jeg da kommer til å legge til en kommando i en fil som gjør at en automatisk kommer til https selv om en skriver http (gamle linker er dette mer aktuelt for, men skal altså virke like bra som tidligere)

Fordel med ssl er økt sikkerhet, og at søkemotorer ser på det som et stort pluss.

Nok om det, siden er flyttet, og forventer å bli på denne serveren i lang fremtid.

Beklager hvis det oppstod problemer for noen av brukere av forumet.
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#5
Siden har nå fått opp ssl, vises som https. Ser at noen eksterne bilder ikke vises lenger, men vises som en link,,, jobber med saken.
Skulle det være andre problemer, vennligst gi tilbakemelding
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
#6
Syntes nå du gjør en bra jobb selv om du skrev til meg at du ikke var like racer på tastatur som med skiftenøkkel.
Svar
#7
Takker for det  RoadRash666.

Tror eksterne bilder nå skal virke. Ser at det finnes et par bilder som ikke fungerer, men de jeg har funnet til nå virker døde også på server de er lagt inn på (tenker her på de to første bildene i tråden til Nostalgia Hilsner fra Tigerstranden ) men skal se om jeg klarer å finne de på en eller annen måte. 

Men gi mld om dere kommer over andre feil og mangler.

Så blir det snart tid til å laste opp litt posjekter som har funnet sted, og bruke mer tid på nyheter....
Bagger, the real custom Harley touring
Svar
Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)